Referenssit

Euroopan maanteillä VAK-tuotteet ovat jo käsite. Kotimaassa VAK on ollut lämpösäädeltyjen kuljetuskalustoratkaisujen markkinajohtaja jo useiden vuosien ajan yli 50 % markkinaosuudellaan.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet VAK Oy:n sisäistä ja ulkoista viestintää, sisältäen mm. räätälöidyn koulutusalustan, intranet-palvelun sekä suomen- ja ruotsinkieliset verkkosivustot.

Tavoitteena oli lanseerata kuluttajille Turku Energian Puhdas energiaomatunto -ajattelu, joka kiteytyy älykkäisiin ratkaisuihin, kestäviin energiatekoihin sekä puhtaampaan energiantuotantoon.

Konseptoimme ja toteutimme Turku Energialle pelillisen testin, joka osallisti käyttäjät ja siten jätti vahvan muistijäljen. Testissä toimme esille Turku Energian vihreät energiaratkaisut sekä halusimme myös herätellä kuluttajia miettimään omia energiankulutustottumuksiaan.

Kalatukku E. Eriksson on yksi suurimmista kala-alan yrityksistä Suomessa ja käsintehtyjen seafood-tuotteiden markkinajohtaja. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Kalatukku E. Erikssonin verkkosivut.

Kartoitetaan digimahdollisuudet yhdessä!
Ota yhteyttä