Digitaaliset ratkaisut ja pelillistäminen

Toteutamme kokonaisvaltaisia ohjelmointiprojekteja

Toimintamme pääpaino on verkossa toimivissa täsmäratkaisutuotteissa, jotka on kehitetty parantamaan tai tehostamaan juuri tiettyä liiketoiminnan osa-aluetta. Muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä on jatkuva tarve erilaisille verkkoratkaisuille, jotka vaikuttavat usein myös suoraan yrityksen tuloksen tehostamiseen. Niiden avulla voidaan helpottaa esimerkiksi työntekijöiden arkea tai tehostaa myyntiä. Aina markkinoilta ei löydy omia tavoitteita palvelevia valmiita järjestelmiä. Me räätälöimme toiveitasi palvelevan digitaalisen ratkaisun. Olemme toteuttaneet mm. intraprojekteja ja sähköisen asukaskansion rakennuttajan tarpeisiin. Myynninedistämiseen olemme kehittäneet oman myyntialustan, joka mahdollistaa myyntien seurannan, analysoinnin sekä myyntitiimin palkitsemisen ja kouluttamisen.

Olemme pelillisten ratkaisujen asiantuntija

Pelilliset ratkaisumme herättävät tuotteesi tai palvelusi eloon. Pelillisin keinoin sitoutat asiakkaasi ja jätät käyttäjille vahvan muistijäljen. Pelilliset ratkaisut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseeraukseen tai huomionherättäjäksi messukäytössä. Kerro meille digitaalinen tarpeesi, niin me toteutamme ne puolestasi.

Palvelut

Lisävahvuutena oma mainostoimisto

Olemme osa mainostoimisto Moods Oy:tä, niinpä meillä on erinomaiset mahdollisuudet tarjota myös markkinointiviestinnällisiä ideoita ja ratkaisuja osana digituotteita ja -palveluita. Tyypillisimpiä tarpeita ovat esimerkiksi digituotteiden brändätyt ulkoasut. Tarvetta tunnistetaan usein myös viestinnällisille asioille niin sisäisesti kuin ulkoisesti.Meillä keskiössä on asiakas ja lähtökohtana ”miten parannetaan asiakkaidemme bisnestä”. Tavoitteenamme on sama kuin asiakkaan tavoite.

Strategiamme pohjautuu asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseen. Asiakkaan ongelmien ratkaisu ja liiketoiminnan kasvu on yhteinen tavoitteemme. Meidän tuotteenamme on tuloksien saavuttaminen asiakkaillemme.

B4B - Business for business
Meillä hommat hoituu heti, eikä ensi viikolla.
Kartoitetaan digimahdollisuudet yhdessä!
Ota yhteyttä